Win een VIP-kaart voor Formido Finaleraces

bk39formido

BDU heeft een aantal VIP-kaarten ontvangen voor de Formido Finaleraces 2016. Deze worden onder belangstellenden verloot.

 

De Supercar Challenge pb Pirelli beschikt over een eigen VIP hospitality tent die tussen de andere raceteams op de paddock staat. De winnaar wordt hier vanaf 9.30 uur ontvangen door een gastvrouw. Koffie/thee en iets lekkers staan klaar. Rond de middag wordt een uitgebreid buffet geserveerd en de bar is de gehele dag open. De winnaar kan zich aanmelden voor een rondleiding langs de teams en over het circuit waar hij of zij meer uitleg krijgt over de raceklasse en de racewagens. Ook kan de gelukkige deelnemen aan de gridwalk, wat betekent dat hij of zij op de startgrid foto’s kan maken van zijn of haar favoriete wagen.

 

Degenen die niet hebben gewonnen kunnen dit familie evenement gratis bezoeken door een ticket te downloaden via de Formido website, www.formido.nl/ffr  Dit ticket geeft toegang tot alle tribunes en de familieactiviteiten op de paddock. Voor € 10 kan een upgrade ticket aangeschaft worden voor de race paddock.

 
De trekking van de winnaars vindt plaats op maandag 17 oktober. Geef uiterlijk vrijdag 14 oktober je naam door via een van de contentmanagers Alex Monster (a.monster@bdu.nl), Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) om mee te dingen naar de prijs.


Geplaatst op 7 oktober 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.