WinterparadIJS op Eemplein in Amersfoort

Het is inmiddels een traditie geworden; in de laatste weken van het jaar kan er op het Amersfoortse Eemplein geschaatst worden in winterse sferen op een heuse ijsbaan. En het is inmiddels ook gebruikelijk dat BDUmedia vrijkaarten voor de schaatsbaan ter beschikking stelt.

 

De ijsbaan is nog open tot en met 5 januari 2019. Overwegend voor recreanten, maar op gezette tijden kan er ook ijshockey worden gespeeld. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website van de organisatie. Belangstellenden kunnen kaarten bestellen bij het secretariaat, mailadres: directie.secretariaat@bdu.nl


Geplaatst op 10 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.