Workshop filmen met je smartphone in Gorinchem

Volgende week donderdag (19 september) van 10.00 uur tot 13.00 uur geeft Boy Imminck, videoredacteur van BDUmedia, een workshop ‘filmen met je smartphone’ op ons kantoor in Gorinchem. Deelname is gratis en staat open voor redacteuren en freelancers van BDUmedia.

Op de websites van alle kranten wordt steeds meer gebruik gemaakt van bewegend beeld. Een citaat van een wethouder, de start van een hardloopwedstrijd, een hilarisch shot van Fiets ‘m dr’in, dergelijke beelden versterken het verhaal dat we vertellen. Ook bij 112-nieuwsberichten worden steeds vaker video’s getoond.

Om de kwaliteit van de video’s een impuls te geven komt Boy Imminck naar kantoor Gorinchem om een en ander uit te leggen en tips te geven. Boy: ,,Een video maken met je smartphone is écht niet moeilijk. Maar je moet het wel op de juiste manier doen. Daar help ik je bij.”

Ook als je nog nooit video’s hebt aangeleverd voor één van onze kranten, maar dat wel van plan bent te gaan doen, ben je van harte welkom. Meld je aan bij Agnes Corbeij via a.corbeij@bdu.nl . Als er veel aanmeldingen zijn, wordt er een tweede workshop georganiseerd.


Geplaatst op 9 september 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.