Workshops digitale fotografie voor beginners én gevorderden

foto+ribbon_b

BDUmedia heeft in samenwerking met professioneel fotograaf Ron Oostveen twee interessante workshops fotografie ontwikkeld; een tweedelige workshop voor beginners en een driedelige workshop voor ervaren fotografen. Freelancers van BDUmedia kunnen gratis deelnemen.

 

De workshop digitale fotografie voor beginners is bedoeld voor mensen die hun digitale spiegelreflex of compact camera beter willen gebruiken. Tijdens de twee avonden worden de vele mogelijkheden van de digitale camera behandeld en beoefend. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma en scherptediepte komen uitgebreid aan de orde. Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor de creatieve kant van fotograferen, zoals compositie, standpunt en de gulden snede. De workshop wordt gehouden op dinsdagavond 14 april en 28 april.

 

Voor mensen die al enige ervaring hebben met digitaal fotograferen is de nieuwe workshop ‘fotograferen voor ervaren fotografen’ ontwikkeld. Tijdens deze workshop worden begrippen uit de beginnersworkshop verder uitgediept en worden er vanzelfsprekend ook onderwerpen behandeld die nog niet aan de orde zijn geweest.

 

Om deel te nemen aan de vervolgworkshop is het niet noodzakelijk om de workshop voor beginners te volgen. Fotografen die op een andere wijze ervaring hebben opgedaan zijn ook welkom. Deze workshop bestaat uit drie dinsdagavonden en wordt gehouden op dinsdag 19 mei, 2 juni en 16 juni.

 

De bijeenkomsten zijn bij BDUmedia in Barneveld. De workshops starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. Aanmelden kan bij een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl). Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

 

 

 


Geplaatst op 19 maart 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.