Workshops in Eibergen, Didam en 's-Heerenberg

foto+ribbon_b

BDUmedia heeft inmiddels aan meer dan 750 lezers van onze titels de workshops ‘Help, hoe komt mijn nieuws in de krant’ en ‘Fotografie’ gegeven. Ook de komende tijd gaan wij door met het geven van deze trainingen. Freelance medewerkers die meer willen weten over het schrijven van goede (pers)berichten en/of het maken van een goede foto, kunnen gratis deelnemen aan de cursussen.

 

De workshop ‘Help, hoe komt mijn nieuws in de krant?’ wordt in Eibergen gegeven op maandag 26 januari en 9 februari (groep 1), dinsdag 10 februari en 24 februari (groep 2). In ‘s-Heerenberg vindt de cursus plaats op woensdag 28 januari en 11 februari. In Didam zijn de cursusdata: woensdag 4 maart en 18 maart (groep 1) en woensdag 11 maart en 25 maart (groep 2). De lessen starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

 

De workshop fotografie wordt in ‘s-Heerenberg gegeven op donderdag 5 februari en 19 februari. In Eibergen vindt deze cursus plaats op dinsdag 27 januari en 10 februari (groep 1) en maandag 2 februari en maandag 16 februari (groep 2), in Didam op woensdag 4 februari en 18 februari. Ook deze lessen starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur.

 

Aanmelden voor de workshops kan via a.monster@bdu.nl.


Geplaatst op 15 januari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.