Zien en gezien worden bij Etalage Barneveld

Er was al een Facebookpagina ´Etalage Barneveld´ met opvallend nieuws over lokale bedrijven. En begin april verschijnt het eerste magazine met dezelfde titel als bijlage bij de Barneveldse Krant en de huis-aan-huiseditie voor niet-abonnees. Met een oplage van ruim 25.000 exemplaren. Er komt ook een online-editie op de site van de Barneveldse Krant.

 

´Zien en gezien worden´, daar draait het om bij Etalage Barneveld. Het magazine van ongeveer veertig pagina´s staat vol advertorials over bedrijven uit de regio Barneveld. Collega´s Robbert Groenbroek en  Robert Jan Ruitenbeek (foto) zijn verantwoordelijk voor de verkoop.

 

Meer informatie over dit nieuwe initiatief van Barneveldse Krant.nl/BDUmedia vind je op https://bdumedia.nl/etalagebarneveld/

 


Geplaatst op 19 maart 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.