Zomerfotowedstrijd van start

De zomerfotowedstrijd is vorige week van start gegaan voor regio midden. De eerste inzendingen zijn al binnen. Deze week beginnen ook regio Hoofddorp en Noord-Holland met de actie. In deze twee regio’s is het de eerste keer dat de zomerfotowedstrijd wordt gehouden.

 

Deze wedstrijd is een goede manier om de redactionele pagina’s op te vullen en de lezers op ludieke wijze te betrekken bij het vullen van de pagina’s. Elke week kiest de redactie per titel vijf mooie foto’s uit die in de krant komen te staan.

 

De wedstrijd loopt zes weken door en de fotopagina’s verschijnen minimaal drie keer in de krant. Aan het eind van de zomervakantie -week 34 en week 35- selecteert de redactie enkele foto’s. Op deze foto’s kunnen lezers een week stemmen. Zo wordt duidelijk wat de lezers de mooiste foto vinden. Adverteerders hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld die in week 35 en 36 uitgereikt worden aan de persoon die de leukste zomerfoto heeft gemaakt.

 

De campagnes zijn te zien op websites van de verschillende titels. In de galerij zijn alle inzendingen te bekijken.  Bekijk de galerij van De Stad Gorinchem bijvoorbeeld via destadgorinchem.nl/zomerfoto. Deze galerij is inmiddels al goed gevuld.


Geplaatst op 13 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.