Zorgspecial krijgt vervolg

Zorgkrant1

BDUmedia heeft vorig jaar in alle gebieden de eerste zorgspecial uitgegeven. Een mooi product met een goed commercieel resultaat. Alle reden om daar dit jaar een vervolg aan te geven. In week 45/46 wordt de Zorgspecial 2015 uitgegeven. Onlangs heeft BDUmedia een groep interessante adverteerders al op de hoogte gebracht middels een mailing. Na de zomer start de actieve verkoop. We hopen op weer een goed (of nog beter) resultaat.

Meer informatie is te verkrijgen via http://www.bdumedia.nl/zorgspecial.


Geplaatst op 31 juli 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.